Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HRC DISCLOSURE: ĐẶNG HOÀNG HẢI, PHẰNG & SPARKLE GUITAR ENSEMBLE

Tháng Ba 15 @ 8:00 chiều 11:00 chiều

HRC DISCLOSURE SỐ LẦN NÀY CÓ AI?

Trong vô số lần biểu diễn, dường như đối với nghệ sĩ, mỗi lần đứng trên sân khấu lại là một lần mang đến một thứ “mới”. Có người lần đầu đem sáng tác của mình đến với khán giả, có người lần đầu giới thiệu tới người nghe những khía cạnh, sắc màu mới của mình.

Số lần này của chương trình 𝐇𝐑𝐂 𝐃𝐢𝐬𝐜𝐥𝐨𝐬𝐮𝐫𝐞 chúng ta cùng được chào đón những gương mặt vừa mới, vừa quen và đây sẽ là lần đầu họ “disclose” tại sân khấu của HRC những câu chuyện mới, những phiên bản mới:

⭐ 𝐏𝐡𝐚̆̀𝐧𝐠 – Giọng ca đầy nội lực mang đậm chất Pop, R&B, Soul

⭐ 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐄𝐧𝐬𝐞𝐦𝐛𝐥𝐞  – Tiết mục đặc biệt của nghệ thuật guitar Niibori bởi các nghệ sĩ guitar trẻ đầy nhiệt huyết đến từ Singapore

⭐ Vẫn những âm thanh quen thuộc ấy, trong sáng và thuần khiết nhưng 𝐃𝐚𝐧𝐠 𝐇𝐨𝐚𝐧𝐠 𝐇𝐚𝐢 (𝐡𝐢𝐢𝐦𝐡𝐢𝐢) sẽ trở lại cùng dự án mới – “Cho em”

Đừng bỏ lỡ HRC Disclosure với sự kết hợp Tây – Ta vào ngày 15.03 này nhé!

***

With each performance, it appears that artists “disclose” something new each time they step onto the stage. Some debut original songs, while others present their latest project, revealing fresh facets and hues of themselves to their audience.

In this upcoming 𝐇𝐑𝐂 𝐃𝐢𝐬𝐜𝐥𝐨𝐬𝐮𝐫𝐞, we eagerly welcome both familiar and new faces as they step onto our stage to share new narratives and renditions:

⭐ 𝐏𝐡𝐚̆̀𝐧𝐠 – a girl with the dynamic vocals of Pop, R&B, and Soul sensation

⭐ 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐄𝐧𝐬𝐞𝐦𝐛𝐥𝐞 – a special performance showcasing the Niibori guitar art form by the passionate young guitarists of Singapore

⭐ 𝐃𝐚𝐧𝐠 𝐇𝐨𝐚𝐧𝐠 𝐇𝐚𝐢 (𝐡𝐢𝐢𝐦𝐡𝐢𝐢) – a Hanoian independent singer-songwriter and his latest project, “Cho-em,” focuses on songwriting for children and the inner child in every adult.

Don’t miss out! Mark your calendars and join us for featuring an exciting collaboration of this upcoming HRC Disclosure! 

_________
HRC DISCLOSURE: ĐẶNG HOÀNG HẢI, PHẰNG & SPARKLE GUITAR ENSEMBLE
👉 08:00PM – 15.03.2024
👉 Entry: 100K
👉 Hanoi Rock City, 27/52 Tô Ngọc Vân, Tây Hồ, Hà Nội

100,000₫

Hanoi Rock City

Hanoi Rock City

27/52 Tô Ngọc Vân
Hà Nội, Viet Nam
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available