Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elephant Gym: The World Tour (Live at HRC)

Tháng Mười Hai 1 @ 8:00 chiều 10:00 chiều

Let Elephant Gym Kick off HRC Birthday Month!

[English below]

Tháng 12 này tại HRC, để khép lại 2023 và đón mừng sinh nhật tuổi 13 một cách thật rực rỡ chúng tôi đã chuẩn bị một món quà đặc biệt gửi đến các bạn! Hãy sẵn sàng choáng ngợp với những thanh âm hấp dẫn & mê hoặc từ những người bạn đến từ Đảo Ngọc Đài Loan – ELEPHANT GYM!


Thế giới âm nhạc độc đáo của Elephant Gym được tạo nên bởi những sáng tác giàu tính “bass”, hòa quyện cùng nguồn cảm hứng đa sắc màu của “Jazz Fusion”. Phong cách chủ đạo Math Rock kết hợp với kỹ thuật xuất sắc của mỗi thành viên đã mang tới những giai điệu dù đôi chút “khù khoằm” nhưng lại rất “catchy” và không hề khó tiếp cận.


Thật vui mừng khi Hanoi Rock City có thể khởi động chuỗi sự kiện sinh nhật đặc biệt của mình bằng buổi biểu diễn này. Elephant Gym đã chọn sân khấu HRC là nơi để ghi những dấu ấn đầu tiên của mình tại thị trường âm nhạc Việt Nam. Đặc biệt hơn, show diễn này cũng sẽ đánh dấu điểm khởi đầu cho chuyến lưu diễn vòng quanh thế giới của ban nhạc trong năm 2023-2024 tới đây.


Sự kỳ diệu của âm nhạc đã mang đến cuộc gặp gỡ cùng những người bạn đặc biệt, cho một dịp đặc biệt. Chắc chắn sẽ là một đêm nhạc đáng nhớ! Đừng bỏ lỡ!

——————–

We’ve got something truly special for you this December at Hanoi Rock City. Get ready to be swept away by the enchanting sounds of Taiwanese band Elephant Gym!

Elephant Gym has mastered the art of creating enchanting musical worlds through their bass-driven, jazz-infused compositions. Their unique style effortlessly blends elements of math-rock with their own technical prowess, resulting in melodies and rhythms that are both mesmerizing and approachable.

We are delighted to kick off our birthday month with Elephant Gym, as we proudly introduce them to our esteemed audiences in Vietnam for the very first time. It is an honor to have them commence their world tour for 2023-2024 right here at Hanoi Rock City.

Please mark your calendars and join us for an extraordinary night of infectious rhythms and musical magic.

=================

ELEPHANT GYM: THE WORLD TOUR (LIVE AT HRC)

Early Bird: 349.000 VND

Online: 399.000 VND

At door: 450.000 VND

349,000₫ – 399,000₫

Hanoi Rock City

Hanoi Rock City

27/52 Tô Ngọc Vân
Hà Nội, Viet Nam
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available